Bindweefselmassage

Wat is een bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een vorm van diepe massage voor zowel het gezicht als het lichaam.

Waarom zou je een bindweefselmassage willen?

Bij een slechte doorbloeding zorgt een bindweefselmassage ervoor dat de huid weer een goede conditie krijgt.

Een slechte doorbloeding kan resulteren in verklevingen in de huid. Door een bindweefselmassage worden de bloedcirculatie en celstofwisseling geactiveerd en gestimuleerd, zodat de huid afvalstoffen kan gaan afvoeren en voedingsstoffen beter kan opnemen. De doorbloeding verbetert en daardoor ontstaan er minder verklevingen. Bovendien wordt ook de productie van collageen en elastine weer geactiveerd.

Het resultaat: rimpels en lijntjes worden zachter, je huid voelt steviger aan, en de zichtbaarheid van cellulite neemt af.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bindweefselmassages zijn een absolute aanrader als je last hebt van:

  • een vale grauwe huid
  • een vermoeid uitziende huid
  • de eerste tekenen van huidveroudering
  • littekens
  • cellulite
Dit vind je misschien ook interessant:

Een filler is een dunne gel op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die vrijwel identiek is aan wat ons lichaam zelf produceert. Een filler wordt met  een zeer fijne naald of canule geïnjecteerd. Het doel is om lokaal vulling en/of versteviging aan de huid te geven en zo rimpels en plooitjes te verminderen en te verzachten. Bij verloren gegaan volume in het gezicht wordt de filler vlak boven het bot in de diepte geïnjecteerd voor een subtiele lift aan het gezicht.

Profhilo is een BDDE-vrije, gestabiliseerde, injecteerbare hyaluronzuurgel zonder chemische toevoegingen die op een unieke en zeer krachtige manier de huid stimuleert. Waar een traditionele hyaluronzuurfiller wordt toegepast om rimpels op te vullen of volume in het gezicht terug te brengen, kan Profhilo worden ingezet voor huidversteviging van binnenuit door de aanmaak van collageen, elastine en vetweefsel. Dit wordt ook wel bioremodeling genoemd.

Een medische peeling bevat zuren die een ‘afschurend’ effect hebben en de cellen in de bovenste huidlaag op een gecontroleerde manier laten afsterven, om plaats te maken voor verse huid. Levende cellagen worden gestimuleerd en het verouderingsproces wordt vertraagd en zo komt er een nieuwe huidlaag aan de oppervlakte met een betere structuur en egalere pigmentatie. Je huid gaat er vernieuwd, verjongd en verfrist uitzien.

Tips | Nieuws

Nieuwe gezichtsbehandeling in onze kliniek

We hebben een geweldige en bijzondere nieuwe gezichtsbehandeling aan ons behandelaanbod toegevoegd: de full-face Endymed Intensif met aansluitend een TCA-peeling.

Beide behandelingen werden al ‘los’ door ons aangeboden, maar de combinatie van de twee versterkt hun krachtige werking nog eens extra. Met de Endymed Intensif worden zichtbaar mooie resulaten behaald als het om verstrakking van de huid gaat; met de volgende stap, de TCA-peeling, bereik je ook nog eens aanzienlijke verbetering van je huidstructuur.

Ik ben erg enthousiast over de resultaten tot nu toe, en het past helemaal in het cosmetische kader van Positive Aging! Wil jij in het voorjaar ook weer op je mooist voor de dag komen, gebruik dan de wintermaanden om dit behandeltraject in alle rust af te leggen.

Contact

T: 06 – 480 90 957
E: info@jeannettehessels.nl

of vul het contactformulier in:

Reviews