JEANNETTE HESSELS

ERVAREN COSMETISCH ARTS KNMG
GESPECIALISEERD IN POSITIVE AGING

positief oud worden, van binnen en van buiten

“In de ideale wereld worden mensen gezonder en gelukkiger oud, omdat ze hun lijf beter begrijpen, voeding serieus nemen, goed en voldoende bewegen, er fris & fruitig uit kunnen zien op elke leeftijd, om kunnen gaan met ‘verval’ of overgang, stress erkennen als bron van ziekte en ouder worden zien als groei in plaats van achteruitgang.”

Jeannette Hessels Positive Aging

Hoe wil jij oud worden?

Hoe wil je er later uitzien?

Stralend. Fris. Gezond. Elegant.
Mijn mooiste ik.

Wat wil je uitstralen?

Vitaliteit en jeugdigheid. Ik wil me goed en fit blijven voelen, en dat mag gezien worden.

Hoe wil je je voelen?

Energiek. Ik wil zo lang mogelijk zo veel mogelijk kunnen blijven doen.

Hoe wil je in je vel zitten?

Mooi.
Zo mooi als ik kan zijn.

Hoe strak moet dat vel zijn?

Niet té strak.
Het moet er wel natuurlijk uit blijven zien.

Wat is positive aging?

Positive aging staat voor het proces waarbij je een positieve houding ontwikkelt rondom ouder worden, je je goed voelt over jezelf, je fit en gezond wilt blijven en vol in het leven blijft staan terwijl je ouder wordt.

Het is eigenlijk een mindset. Een mindset om lekker in het leven te staan. Als de menopauze zich aandient en de overgang een gevoel kan geven van ‘verwelking’ en ‘niet meer relevant zijn voor de maatschappij’, is positive aging extra van belang.

Zo’n fijne, soelaas biedende mindset kun je op verschillende manieren ontwikkelen. Jeannette Hessels Positive Aging kijkt samen met jou naar hoe je positief oud kunt worden.
Van binnen én van buiten.

Hierom ga ik graag naar
Jeannette Hessels
Positive Aging

Persoonlijke benadering

Ik ben hier echt een individu. Ze gaan heel menselijk en toegankelijk met me om en nemen de tijd om mij en mijn issue(s) in alle rust te leren kennen. Het voelt allemaal heel vriendschappelijk.

Oplossings-
gericht

Er wordt met me meegedacht over het oplossen van mijn issue(s) en ik krijg een goed inzicht in wat er wel maar ook niet mogelijk is. Ze houden ook rekening met mijn persoonlijke omstandigheden.

Eerlijk over verwachtingen

Ik krijg het complete plaatje van wat ik kan verwachten, inclusief de mitsen en maren, zodat ik weloverwogen een beslissing kan nemen en niet voor verrassingen kom te staan.

Duurzame begeleiding

Mijn behandelaar plakt geen pleisters voor de korte termijn, maar is mijn ‘partner in crime’, mijn vertrouweling en handlanger zowel tijdens het behandeltraject als voor de langere termijn.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Ik word behandeld door iemand met veel kennis en ervaring, als huisarts, als cosmetisch arts en op het gebied van positief en gezond(er) oud worden. Ik betaal graag voor die kwaliteit – die gaat me boven alles.

Deskundigheid

Wij weten heel goed dat het niet niks is om aan je gezicht te laten werken. Je wilt er wel graag beter en frisser uitzien, een rimpeltje of lijntje opvullen, die frons verzachten of dat hangende mondhoekje optrekken, maar je vindt het misschien ook best eng. Stel je nou voor dat het niet uitpakt zoals je wilt! Je hebt zoveel griezelige verhalen gelezen en dito foto’s van veel te gekunstelde gezichten gezien via het internet – dát wil je dus niet. Wij begrijpen dat. Heel goed zelfs. Wij hebben zelf ook ooit voor de eerste keer in die behandelstoel moeten plaatsnemen. Dan wil je wel heel zeker weten dat de persoon aan de andere kant van die naald weet wat ze doet. En dat er ín die naald bonafide spul zit.

En dat is nou het prettige aan Jeannette Hessels. Die is aan alle kanten gekwalificeerd om te doen wat ze doet.

  • Als cosmetisch arts geregistreerd bij de KNMG.
  • Gecertificeerd lid van de NVCG.
  • Master of Science in preventieve en anti-aging geneeskunde.
  • Gecertificeerd DNA Health Practitioner.
  • Medisch adviseur bij Skin Tech Pharma Benelux, en traint daar ook collega-cosmetisch artsen in het toedienen van diepe peelings.
  • Al jarenlang hét gezicht van Bergman, inclusief het neerzetten van een behandelfilosofie.

Ervaring, ervaring, ervaring

En of dat allemaal niet genoeg is, heeft Jeannette ook nog een rugzak vol ervaring: op chirurgisch vlak, als huisarts en inmiddels ruim 19 jaar als cosmetisch arts. We zijn de tel kwijtgeraakt, maar Jeannette heeft toch minstens al zo’n 4.000 mensen behandeld.
En verder zorgt ze er natuurlijk voor dat haar vakkennis altijd up-to-date is.

Het is dan ook niet meer dan logisch dat zij uitsluitend werkt met materialen die voldoen aan de strengste eisen en die hun veiligheid ruimschoots en langdurig hebben bewezen.

Maar ook huidtherapeut Nadine van Gijn weet wat ze doet. Met haar ruime ervaring op het gebied van huidverbeterende behandelingen weet ze je altijd precies die behandeling aan te raden die het meest voor jou geschikt is. Haar vakkundigheid en bevlogenheid staan garant voor een optimaal resultaat.

Dit zeggen onze klanten

We horen graag van je

Jan van Scorelstraat 51
3583 CK Utrecht

06 – 480 90 957
info@jeannettehessels.nl

Behandelingen en consulten uitsluitend op afspraak.