De buitenkant

Er zijn verschillende manieren om met de cosmetische aspecten van Positive Aging bezig te zijn. Kijken we alleen naar de buitenkant, dan onderscheiden we bij Jeannette Hessels Positive Aging drie pijlers:

1. contour- en volumeherstel
2. huidverbetering
3. huidverstrakking

Pijler 1 – contour- en volumeherstel: omdat botweefsel naarmate we ouder worden slinkt en ons lichaam steeds minder hyaluronzuur zelf aanmaakt, treedt er volumeverlies op en verliest de huid haar stevigheid. Met ingevallen jukbeenderen en wangen, rimpels en plooitjes als gevolg. Met een goed gekozen combinatie van injectables (botulinetoxine, fillers, Profhilo) kunnen we de contouren van je gezicht en het volume van je huid herstellen, en rimpeltjes en plooitjes glad(der) strijken.

Pijler 2 – huidverbetering: als we denken aan huidverbetering (bijvoorbeeld structuur, poriegrootte, vlekjes, lijntjes, hydratatie) hebben we een scala aan middelen tot onze beschikking. In de kliniek van Jeannette Hessels Positive Aging kunnen we je op dat gebied helpen via skinboosters, peelings, huidtherapie, IPL-/laserbehandelingen en de huidverzorgingsproducten van ZO Skin Health.

Pijler 3 – huidverstrakking: dit is een apart verhaal. Er zijn gebieden in ons gezicht en lichaam waar we met bovengenoemde middelen onvoldoende resultaten kunnen behalen. Bijvoorbeeld omdat het te behandelen gebied niet geschikt is voor fillers, of omdat peelings niet diep genoeg doordringen. Met EndyMed 3DEEP wordt een zeer diepe huidlaag bereikt, waar collageen gestimuleerd wordt en bijvoorbeeld verslapte huid in het gezicht en in de hals, maar ook het gebied onder de ogen zeer effectief kunnen worden verstrakt.
De EndyMed 3DEEP Intensif geeft naast huidverstrakking ook verbetering van de huidstructuur.

Huidtherapeut Nadine van Gijn (l) en cosmetisch arts Jeannette Hessels

Het meest natuurlijke cosmetische resultaat bereik je altijd met een combinatie van meerdere sporen, en niet door slechts één soort behandeling* in te zetten. En als je het echt goed wilt doen, beperk je je natuurlijk niet tot de buitenkant, maar werk je ook via voeding en lifestyle van binnenuit om er fris, gezond en stralend uit te zien.

*Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet voor een losse behandeling bij ons terecht zou kunnen. We helpen je natuurlijk ook graag van dat fronsrimpeltje tussen je wenkbrauwen af, of een te scherp geworden plooitje tussen neus en mondhoek. En voor een losse peeling draaien we ook onze hand niet om. 

Samen bekijken we de beste opties voor jouw situatie, maar de keus is aan jou!

Behandelingen

Botulinetoxine

Vermindert de spierkracht in het geïnjecteerde gebied waardoor de huid rondom die spier tot rust komt en rimpels worden verzacht of zelfs helemaal verdwijnen. Lees verder.

Fillers

Geven lokaal vulling en/of versteviging aan de huid, waardoor rimpels en plooitjes worden verminderd en/of verzacht en volume dat verloren was gegaan, wordt hersteld. Lees verder.

Profhilo

Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en vetweefsel, waardoor versteviging van de huid van binnenuit in gang wordt gezet. 
Lees verder.

Peelings

Een peeling verwijdert dode huidlaag om plaats te maken voor nieuwe, verse huid met een betere structuur en egalere pigmentatie.
Vernieuwt, verfrist en verjongt de huid.
Lees verder.

Skinboosters

Een cocktail van natuurlijk hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren die je huid een enorme boost geven. Lees verder.

Daily care

Een cocktail van natuurlijk hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren die je huid een enorme boost geven. Lees verder.

Huidtherapie

Het behandelen, begeleiden en adviseren van mensen met huidproblemen, op medische indicatie of vanwege cosmetische wensen. Lees verder.

IPL/Laser

Laser- en IPL-therapie lenen zich bij uitstek voor behandeling van pigmentvlekken, ongewenste haargroei of vaatafwijkingen zoals spieder naevus, couperose, teleangiëctastieën etc. Lees verder.

Endymed

Een huidverstrakkingstherapie op basis van radiofrequentie die een zeer diep niveau in de huid bereikt en daar hoofdoorzaak nummer 1 voor huidveroudering aanpakt: collageenverlies. Lees verder.

En vergeet de binnenkant niet...

Om schoonheid te bereiken en onze mooie uitstraling te behouden of te versterken, moeten we niet alleen de buitenkant van ons lichaam aanpakken, maar zeker ook de binnenkant. Lees verder.