De buitenkant

“Ware schoonheid zit van binnen”, is het gevleugelde gezegde. Ons uiterlijk houdt daar niet altijd gelijke tred mee. Wat we meemaken in ons leven (denk aan ziekte, stress, verdriet), hoe onze levensstijl is (bijvoorbeeld roken, drinken, niet goed eten, te weinig slapen) en welke leeftijd de kalender ons toebedeelt – het zijn allemaal factoren die meebepalen hoe onze buitenkant eruitziet.

Wat je leeftijd ook is, het is nooit te laat om je levensstijl aan te passen. Tegelijkertijd kun je de natuur ook een handje helpen aan de buitenkant. Om er jeugdiger en frisser uit te gaan zien. Als je tevreden bent wanneer je in de spiegel kijkt, geeft dat je zelfvertrouwen een enorme boost. Met als gevolg een stralende verschijning.

Bij Jeannette Hessels, gecertificeerd cosmetisch arts bij zowel de KNMG als de NVCG, staat de meest natuurlijke wijze om dit te bereiken voorop.

Behandelingen

Op dit moment kunnen we je met de volgende behandelingen helpen:

Botulinetoxine

Vermindert de spierkracht in het geïnjecteerde gebied waardoor de huid rondom die spier tot rust komt en rimpels worden verzacht of zelfs helemaal verdwijnen. Lees verder.

Fillers

Geven lokaal vulling en/of versteviging aan de huid, waardoor rimpels en plooitjes worden verminderd en/of verzacht en volume dat verloren was gegaan, wordt hersteld. Lees verder.

Peelings

Een peeling verwijdert dode huidlaag om plaats te maken voor nieuwe, verse huid met een betere structuur en egalere pigmentatie.
Vernieuwt, verfrist en verjongt de huid.
Lees verder.

Profhilo

Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en vetweefsel, waardoor versteviging van de huid van binnenuit in gang wordt gezet. 
Lees verder.

Skinboosters

Een cocktail van natuurlijk hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren die je huid een enorme boost geven. Lees verder.

Huidtherapie

Het behandelen, begeleiden en adviseren van mensen met huidproblemen, op medische indicatie of vanwege cosmetische wensen. Lees verder.

En vergeet de binnenkant niet...

Om schoonheid te bereiken en onze mooie uitstraling te behouden of te versterken, moeten we niet alleen de buitenkant van ons lichaam aanpakken, maar zeker ook de binnenkant. Lees verder.