Producten voor daily care, anti-ageing en nazorg

ZO Skin Health voor daily care en anti-ageing

ZO Skin Health (van dokter Zein Obagi) ontwikkelt producten voor huidverbetering met klinisch bewezen resultaten. ZO Skin Health werkt anders dan traditionele anti-ageinghuidverzorgingsproducten, namelijk op cellulair niveau. Het ZO Saturation Program creëert  meerdere ‘lagen’ retinol, antioxidanten, peptiden en vitamines in de huid en versnelt daarmee herstel van de huid en huidverbetering, met een optimale huidgezondheid als einddoel.

Dr. Obagi adviseert een vijfstappenprogramma (Reinigen, Activeren, Stimuleren, Kalmeren + Voeden, Beschermen), waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn. Jeannette Hessels staat achter deze filosofie en achter de producten van ZO Skin Health en werkt daarmee in haar praktijk.

Hier vind je meer informatie over ZO Skin  Health en over de verschillende producten. Wij bespreken graag met je welk(e)  product(en) het beste bij jou passen, en je kunt ze via ons aanschaffen.

Skin Tech na huidverbeteringsbehandelingen

Voor medium en diepe peelings gebruikt Jeannette al jaren de peelings van Skin Tech Pharma. Onderdeel van het behandelplan voor peelings is thuisgebruik van bepaalde, speciaal voor dit doel ontwikkelde behandelcrèmes van Skin Tech Pharma. Het gebruik van je eigen gezichtsproducten wordt afgeraden omdat deze niet zijn ontwikkeld voor gebruik op een gepeelde huid en meestal irriterende stoffen (zoals parfums en zuren) bevatten, met ongewenste ontstekingsreacties of andere complicaties als mogelijk gevolg. Hier vind je meer informatie over de peelings die wij aanbieden. 

Om je te ondersteunen in het gebruik van de nazorgproducten kunnen we ze je, in samenwerking met Skin Tech Pharma, met 10% korting aanbieden. Vraag ons om een kortingscode en/of kijk vast eens rond in de Skin Tech Shop.

Contact

T: 06 – 480 90 957
E: info@jeannettehessels.nl

of vul het contactformulier in:

Reviews
Tips | Nieuws
DNA-onderzoek: wat heb jij eraan?

DNA-onderzoek kan laten zien welke van de veel voorkomende genenvariaties bij iemand aanwezig zijn, waardoor in een vroegtijdig stadium ontdekt kan worden wat voor risico je loopt op bepaalde symptomen of ziektes.
Er is wetenschappelijk aangetoond dat door verandering in bijvoorbeeld dieet of lifestyle invloed kan worden uitgeoefend op bepaalde processen die symptomen of ziektes creëren. Met andere woorden: uit DNA-onderzoek kunnen risicofactoren naar voren komen voor je fysieke en geestelijke gezondheid aan de hand waarvan een plan gemaakt kan worden om die factoren in positieve zin te beïnvloeden.

Lees het hele blog.