Producten voor daily care, positive aging en nazorg

ZO Skin Health voor daily care en 'anti-aging'

ZO Skin Health (van dokter Zein Obagi) ontwikkelt producten voor huidverbetering met klinisch bewezen resultaten. ZO Skin Health werkt anders dan traditionele anti-aginghuidverzorgingsproducten, namelijk op cellulair niveau. Het ZO Saturation Program creëert  meerdere ‘lagen’ retinol, antioxidanten, peptiden en vitamines in de huid. En versnelt daarmee herstel van de huid en huidverbetering, met een optimale huidgezondheid als einddoel.

Dr. Obagi adviseert een vijfstappenprogramma (Reinigen, Activeren, Stimuleren, Kalmeren + Voeden, Beschermen), waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn. Jeannette Hessels staat achter deze filosofie en achter de producten van ZO Skin Health en werkt daarmee in haar praktijk.

Hier vind je meer informatie over ZO Skin Health. Wij bespreken graag met je welk(e)  product(en) het beste bij jou passen, en je kunt ze via ons aanschaffen.

ZO Skin Health Facial Treatments

Met de komst van huidtherapeut Nadine van Gijn kunnen we je overigens ook behandelingen met ZO Skin Health producten aanbieden. Deze Skin Health Facials zijn gericht op huidverbetering zonder downtime en worden zorgvuldig op jouw huid afgestemd.

Hier vind je meer informatie over deze behandelingen.

Skin Tech na huidverbeteringsbehandelingen

Voor medium en diepe peelings gebruikt Jeannette al jaren de peelings van Skin Tech Pharma. Onderdeel van het behandelplan voor peelings is thuisgebruik van bepaalde, speciaal voor dit doel ontwikkelde behandelcrèmes van Skin Tech Pharma. Het gebruik van je eigen gezichtsproducten wordt afgeraden omdat deze niet zijn ontwikkeld voor gebruik op een gepeelde huid, en meestal irriterende stoffen (zoals parfums en zuren) bevatten. Daardoor kunnen ze mogelijk ongewenste ontstekingsreacties of andere complicaties tot gevolg hebben. Hier vind je meer informatie over de peelings die wij aanbieden. 

Om je te ondersteunen in het gebruik van de nazorgproducten kunnen we ze je, in samenwerking met Skin Tech Pharma, met 10% korting aanbieden. Vraag ons om een kortingscode en/of kijk vast eens rond in de Skin Tech Shop.

 

Dit vind je misschien ook interessant:

Een medische peeling bevat zuren die een ‘afschurend’ effect hebben en de cellen in de bovenste huidlaag op een gecontroleerde manier laten afsterven, om plaats te maken voor verse huid. Levende cellagen worden gestimuleerd en het verouderingsproces wordt vertraagd en zo komt er een nieuwe huidlaag aan de oppervlakte met een betere structuur en egalere pigmentatie. Je huid gaat er vernieuwd, verjongd en verfrist uitzien.

Een skinbooster is een versterker, verbetering of opkikker voor je huid. Aangebracht met microneedling komt de vloeistof IN en niet OP je huid terecht, stimuleert de doorbloeding en activeert de productie van collageen en elastine in je huid. Zo komen al die voedende, hydraterende en herstellende ingrediënten terecht op de plekken waar je huid ze het hardst nodig heeft.  Een enorme boost voor een frisse en stralende huid!

Een filler is een dunne gel op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die vrijwel identiek is aan wat ons lichaam zelf produceert. Een filler wordt met  een zeer fijne naald of canule geïnjecteerd. Het doel is om lokaal vulling en/of versteviging aan de huid te geven en zo rimpels en plooitjes te verminderen en te verzachten. Bij verloren gegaan volume in het gezicht wordt de filler vlak boven het bot in de diepte geïnjecteerd voor een subtiele lift aan het gezicht.

Tips | Nieuws

Nieuwe gezichtsbehandeling in onze kliniek

We hebben een geweldige en bijzondere nieuwe gezichtsbehandeling aan ons behandelaanbod toegevoegd: de full-face Endymed Intensif met aansluitend een TCA-peeling.

Beide behandelingen werden al ‘los’ door ons aangeboden, maar de combinatie van de twee versterkt hun krachtige werking nog eens extra. Met de Endymed Intensif worden zichtbaar mooie resulaten behaald als het om verstrakking van de huid gaat; met de volgende stap, de TCA-peeling, bereik je ook nog eens aanzienlijke verbetering van je huidstructuur.

Ik ben erg enthousiast over de resultaten tot nu toe, en het past helemaal in het cosmetische kader van Positive Aging! Wil jij in het voorjaar ook weer op je mooist voor de dag komen, gebruik dan de wintermaanden om dit behandeltraject in alle rust af te leggen.

Contact

T: 06 – 480 90 957
E: info@jeannettehessels.nl

of vul het contactformulier in:

Reviews