Zo werken we

Goed luisteren, maar vooral ook goed kijken, is belangrijk in ons vak. Wanneer wij een cliënt voor het eerst zien, hebben we niet alleen een informatief gesprek, maar kijken we ook goed naar het totaalplaatje. Hierbij letten we natuurlijk op leeftijd, type en uitstraling, maar ook op de verhouding tussen leeftijd en uiterlijk.

Allereerst inventariseren we wat de wensen zijn van de cliënt: komt hij of zij voor een advies voor een cosmetische behandeling, of voor een advies op het gebied van de algehele gezondheid. De buitenkant of de binnenkant, zogezegd. Wat de buitenkant betreft, hebben we een groot aantal mogelijkheden: behandelingen met fillers, botulinetoxine, skinboosters, peelings en/of Profhilo.

Wat de ‘binnenkant’ betreft gaan we met de cliënt een traject in waarbij we de huidige lifestyle en gezondheid onder de loep nemen en geven we adviezen om deze te optimaliseren.

Het combineren van deze beide, de binnenkant en de buitenkant, heeft een indrukwekkend effect. De eigen, natuurlijke schoonheid wordt benadrukt en versterkt.

Prijzen

De buitenkant

Onderstaande prijzen zijn vanaf-prijzen; de definitieve prijzen zijn afhankelijk van jouw wensen en de benodigde tijd of materialen.

 • Botulinetoxine: vanaf € 175
 • Hyaluronzuurfillers: vanaf € 400
 • Peelings: vanaf € 195
 • Profhilo: vanaf € 300
 • Skinboosters: vanaf € 175
 • Intake*: € 50
De binnenkant

Healthy Ageing

 • Consulten + advies: € 295*
 • Vervolgconsult: € 95


Happy Menopause

 • Consulten + advies: € 295*
 • Vervolgconsult: € 95


Je DNA en je gezondheid

 • Health panel, consult + advies: € 750*
 • Elk extra panel: € 250
 • Drie panels in één keer: € 1.000
  (i.p.v. € 1.250)
Contact

T: 06 – 480 90 957
E: info@jeannettehessels.nl

of vul het contactformulier in:

*Toelichting

Intake: de bijdrage voor de intake wordt op de kosten van behandeling in mindering gebracht.

Laboratoriumonderzoek wordt apart in rekening gebracht.

Happy Menopause en Healthy Ageing : je krijgt een vragenlijst toegestuurd, die na retournering door Jeannette Hessels wordt bekeken. Hierna volgt een eerste gesprek, waarin jouw antwoorden op de vragenlijst, jouw wensen en de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie uitvoerig met je worden besproken. Het kan zijn dat er nog aanvullend laboratoriumonderzoek gewenst is, waarvoor je een formulier meekrijgt. De kosten van dit onderzoek zijn voor jou. Op basis van alle verkregen informatie stelt Jeannette vervolgens een advies op maat samen, dat uitgebreid met je wordt besproken in een tweede gesprek. Hiermee kun jij aan de slag en gaan werken aan het resultaat dat je wilt bereiken.

Desgewenst kan er na bijvoorbeeld drie of zes maanden een vervolgconsult plaatsvinden om de resultaten en je progressie te bekijken. Dit vervolgconsult is niet verplicht, we vragen hier een bijdrage van € 95 voor.

 

Je DNA en je gezondheid: in het eerste contact (e-mail, contactformulier of telefonisch) geef je aan in welk(e) panel(s) je geïnteresseerd bent, buiten het basispanel. Wij sturen de testkit, compleet met uitgebreide instructies, naar je toe. Als je klaar bent met de test wordt de kit door DHL Express opgehaald (staat allemaal in de instructies) en bij het laboratorium afgeleverd. Het lab stuurt de uitslagen naar Jeannette. Zij bekijkt, beoordeelt, interpreteert en stelt een verslag met een advies op maat voor je samen. Dit verslag wordt uitvoerig met je besproken in een persoonlijke sessie.

Onze werkwijze wijkt hier af van wat gebruikelijk is bij de meeste DNA-laboratoria, namelijk dat de uitslagen rechtstreeks terug naar jou worden gestuurd, waarna jij er zelf uit wijs moet zien te worden. Jeannette Hessels interpreteert en geeft advies, een labuitslag op zichzelf niet.

Met het op jouw persoonlijke situatie afgestemde verslag en advies kan jij aan de slag en gaan werken aan het resultaat dat je wilt bereiken.

Desgewenst kan er na bijvoorbeeld drie of zes maanden een vervolgconsult plaatsvinden om de resultaten en je progressie te bekijken. Dit vervolgconsult is niet verplicht, we vragen hier een bijdrage van € 95 voor.