De binnenkant

Schoonheid staat hoog op het verlanglijstje van veel mensen. Om dit te bereiken en onze mooie uitstraling te behouden of te versterken, moeten we niet alleen de buitenkant van ons lichaam aanpakken, maar ook de binnenkant. De “fountain of youth” hebben we allemaal in ons.

Het is belangrijk te weten wat voeding met ons doet, en lichaamsbeweging, slaap en stress. Hoe belangrijk onze hormonale balans is. En de psychologische. En hoe we al deze factoren kunnen beïnvloeden, zodat we er tot op hoge leeftijd goed uit kunnen blijven zien. Gewoon onszelf, maar dan de best mogelijke versie.

Jeannette Hessels, die een internationale masterstudie op het gebied van preventie en anti-ageing volgde, kan je daar prima bij helpen.

Behandelingen

Op dit moment kunnen we je met de volgende consulten en/of behandelingen helpen:

Je DNA en je gezondheid

Als je wilt weten of en welk risico je loopt op bepaalde gezondheidsklachten en wat je zelf kunt doen om daar een positieve invloed op uit te oefenen (bijvoorbeeld verandering van dieet of lifestyle), dan is een DNA-onderzoek de eerste stap.

Lees verder.

Healthy Ageing

Als je een advies wilt over je huidige lifestyle, je voeding, gezond en vitaal ouder worden, of je wilt gewoon eens wat van die dingen op een rijtje zetten en bespreken met een deskundige, dan is een Healthy Ageing consult een goed idee.

Lees verder.

Happy Menopause

Als je wilt weten hoe het met jouw hormonale balans gesteld is en de mogelijkheden van hormonale substitutietherapie wilt bespreken, ben je bij ons aan het goede adres.

Lees verder.

 

Dit spreekt je misschien ook aan: