Profhilo

Wat is Profhilo?

Profhilo is een BDDE-vrije, gestabiliseerde, injecteerbare hyaluronzuurgel zonder chemische toevoegingen die op een unieke en zeer krachtige manier de huid stimuleert.

Waar een traditionele hyaluronzuurfiller wordt toegepast om rimpels op te vullen of volume in het gezicht terug te brengen, kan Profhilo worden ingezet voor huidversteviging. Profhilo stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en vetweefsel, waardoor versteviging van de huid van binnenuit in gang wordt gezet. Dit wordt ook wel bioremodeling genoemd.

Waarom zou je een behandeling met Profhilo willen?

Door de specifieke werking van Profhilo kan je huid zich verjongen, herstellen en weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen worden. Het resultaat is een strakkere huid met een mooie glans. En dat allemaal zonder chemische toevoegingen.

Hoe lang heb je er plezier van?

Na enkele weken is het eerste effect al zichtbaar. Na vier weken vindt een herhaalbehandeling plaats en na acht weken is het resultaat optimaal. Om dit zo te houden, kun je het beste twee keer per jaar  terugkomen voor om met Profhilo behandeld te worden. Immers, de huid stopt helaas niet met ouder worden.

Daarnaast kun je zelf ook een aantal dingen doen om zo lang mogelijk van het effect te genieten. Wellicht een open deur, maar een ongezonde leefwijze wordt weerspiegeld in onze huid. Roken en ongezond eten hebben een niet te onderschatten effect op de conditie van de huid. Om die reden heeft Jeannette Hessels zich gespecialiseerd in behandeling en gezondheid van de huid zowel vanaf de buitenkant als van binnenuit. Behalve een advies over welke cosmetische behandeling het beste bij je past, kan zij je ook helpen bij het aanpassen van je leefstijl om er zo lang mogelijk zo gezond (en stralend) mogelijk uit te zien (en je zo ook te voelen). Lees er hier meer over.

Is het wel veilig?

Profhilo wordt toegediend volgens de zogenaamde BAP-techniek (Bio Aesthetic Points), waarbij in speciaal uitgekiende gebieden injecties worden ingegeven om risico’s te minimaliseren en het effect te maximaliseren. Dankzij deze speciale techniek worden de vetcompartimenten in het gezicht gestimuleerd en kan een positieve invloed op de productie van vetcellen worden uitgeoefend. De kans op blauwe plekken is bij gebruik van deze techniek heel klein en er is vrijwel geen hersteltijd.

Een behandeling met Profhilo is volkomen veilig. Omdat het hyaluronzuur zo dicht ligt bij wat we zelf aanmaken (er zijn geen chemische bestanddelen aan Profhilo toegevoegd), wordt het door het lichaam herkend als ‘eigen’ en op natuurlijke wijze weer afgebroken.

Meteen na de behandeling kunnen er wat milde zwellingen, roodheid en soms een paar blauwe plekjes ontstaan, maar dit zijn eerder reacties op de injecties zelf en niet op het product en deze zullen dan ook na enkele uren weer verdwijnen.

Sinds Profhilo in 2015 op de markt kwam (en wereldwijd wordt gebruikt) zijn er tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, gerapporteerd.

Zo kunnen wij je helpen met Profhilo

Profhilo is geschikt voor iedereen die huidverslapping wil tegengaan, een natuurlijk huidverjongend effect wil en/of de stap naar een filler (nog) niet ziet zitten. Profhilo kan overigens prima gecombineerd worden met andere behandelingen zoals fillers, botox en peelings.

Behandeling met Profhilo leent zich heel goed voor het remodelleren, verbeteren en verstevigen van een heel gezicht, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van hals, decolleté, handen en zelfs bovenarmen. Het resultaat is in alle gevallen een stevige huid met een mooie glans.

Contact

T: 06 – 480 90 957
E: info@jeannettehessels.nl

of vul het contactformulier in:

Reviews
Tips | Nieuws
DNA-onderzoek: wat heb jij eraan?

DNA-onderzoek kan laten zien welke van de veel voorkomende genenvariaties bij iemand aanwezig zijn, waardoor in een vroegtijdig stadium ontdekt kan worden wat voor risico je loopt op bepaalde symptomen of ziektes.
Er is wetenschappelijk aangetoond dat door verandering in bijvoorbeeld dieet of lifestyle invloed kan worden uitgeoefend op bepaalde processen die symptomen of ziektes creëren. Met andere woorden: uit DNA-onderzoek kunnen risicofactoren naar voren komen voor je fysieke en geestelijke gezondheid aan de hand waarvan een plan gemaakt kan worden om die factoren in positieve zin te beïnvloeden.

Lees het hele blog.