ZO Skin Health Facials

Behandelingen met ZO Skin Health zijn gericht op huidverbetering zonder downtime. De keuze voor een behandeling wordt samen met de huidtherapeut op de huid afgestemd. Dit zijn de ZO Skin Health Facials die huidtherapeut Nadine van Gijn bij Jeannette Hessels voor je kan verzorgen.

ZO Stimulator Peel

De ZO Stimulator Peel stimuleert celvernieuwing en geeft de huid een frisse, heldere uitstraling. De peeling verbetert fijne lijntjes, rimpeltjes en de textuur en helderheid van de huid. De peeling bestaat uit een combinatie van drie zuren: glycolzuur, melkzuur en citroenzuur. Het fijne van deze peeling is dat er geen downtime is na de behandeling, dus je hoeft niet thuis te wachten tot je huid weer ‘toonbaar’ is.

Wat doet de ZO Stimulator Peel voor je huid?

  • Stimuleert celvernieuwing
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Vermindert onzuiverheden in de huid
  • Verheldert de huid (het zogenaamde ‘lighting’ effect)

ZO Ultra Hydration Treatment

Deze behandeling richt zich op het verbeteren van de droge, doffe en vermoeide huid. 

De huid wordt gereinigd met de Hydrating Cleanser en de celvernieuwing wordt gestimuleerd met de Offects Exfoliating Polish en de milde Ossential Peel Prep.

Hierna volgt een dieptereiniging die onzuiverheden aanpakt en wordt de huid gemasseerd met de Aloe Hydra Massage Gel, een verkoelende gel met kruidenextracten die de huid verzacht en roodheid vermindert.

De behandeling wordt afgesloten met de Daily Power Defense, de Renewal Crème en Sunscreen & Primer SPF 30.

ZO Skin Brightening Treatment

De ZO Skin Brightening Treatment richt zich op het verbeteren en verhelderen van de doffe, oneffen huid. Pigmentvlekjes worden minder zichtbaar.

De huid wordt gereinigd met de Gentle Cleanser en de celvernieuwing wordt gestimuleerd met de Offects Exfoliating polish, de Ossential Peel Prep en de Ossential Stimulator Peel.
Na de peel volgt de dieptereiniging en wordt het Skin Brightening Sheet Masker aangebracht.
De behandeling wordt afgesloten met de Daily Power Defense, de Renewal Crème en Sunscreen & Primer SPF 30.

ZO Acne & Oil Control Treatment

De ZO Acne & Oil Control Treatment richt zich op het minimaliseren van de talgproductie, inflammatie en grove poriën.

De huid wordt gereinigd met de Gentle Cleanser en de celvernieuwing wordt gestimuleerd met de Offects Exfoliating Polish, de Ossential Peel Prep en de Ossential Stimulator Peel.
Na de peel volgt de dieptereiniging en wordt het Complexion Clearing Mask aangebracht.
De behandeling wordt afgesloten met de Daily Power Defense, de Renewal Crème en Sunscreen & Primer SPF 30.

ZO Invisapeel Treatment

De ZO Invisapeel Treatment is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een uniek proces om de huid te vernieuwen. De Invisapeel werkt volgens een enzymatisch proces dat ervoor zorgt dat de huid zich vernieuwt zonder waarneembare schilfering. Het resultaat is dat de huid zachter en steviger aanvoelt.

De huid wordt eerst gereinigd met de Hydrating Cleanser. De celvernieuwing wordt gestimuleerd met de Offects Exfoliating polish en de Invisapeel, die wordt ingemasseerd en daarna nog 15-20 minuten mag inwerken. Na de peel volgt eerst de dieptereiniging en vervolgens een fijne massage met de Aloe Hydra Massage Gel. De behandeling wordt afgesloten met de Daily Power Defense, Renewal Crème en Sunscreen & Primer SPF 30.

Misschien vind je dit ook interessant:

Collageensupplementen?

Ik krijg regelmatig de vraag: “Wat vind jij nou van collageensupplementen?” We worden bekogeld met reclame daarvoor – het ene supplement belooft nog mooiere resultaten dan

Lees verder »
Contact

T: 06 – 480 90 957
E: info@jeannettehessels.nl

of vul het contactformulier in:

Reviews
Tips | Nieuws

Jeannette Hessels in Business Class

Op zondag 26 maart hadden we het in Business Class over collageen en vertelde ik alles over de positieve effecten van collageensupplementen op je huid, je haar en je botten. (Ik schreef er eerder al eens een blog over, dat kun je hier teruglezen.)