Coagulatie

Wat is coaguleren?

Dit is een behandelmethode waarbij oneffenheden op de huid door middel van verhitting eenvoudig en snel worden verwijderd. 

Met een heet naaldje worden de gewenste plekjes kort behandeld. Tijdens de behandeling kan je een wat branderige sensatie ervaren. Na afloop van je behandeling kan je huid rood zijn en warm aanvoelen. Vervolgens ontstaan er op de behandelde plekjes korstjes. De huid geneest het mooist als je de korstjes er vanzelf laat afvallen, dus er niet zelf aan gaat zitten. Hoe lastig dat soms ook is ;-).

Waarom zou je een coagulatiebehandeling willen?

Coagulatie is een zeer effectieve methode om je te helpen als je last hebt van steelwratjes, gesprongen bloedvaatjes in je gezicht (couperose/teleangiëctastieën) en storende oneffenheden van de huid.

Is coagulatie wel veilig?

Huidtherapeuten Nadine van Gijn en Lindy van Hal zijn niet alleen opgeleid in het toepassen van deze behandelmethode, maar hebben inmiddels ook menig jaartje aan ervaring in hun rugzak.

De hulpmiddelen die worden gebruikt voldoen aan alle daarvoor geldende veiligheidseisen.

Een coagulatiebehandeling is dan ook volkomen veilig.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Coagulatie is de aanbevolen behandelmethode als je last hebt van:

  • steelwratjes (fibromen)
  • kersenwratjes (angiomen)
  • goedaardige huidoneffenheden
  • milia’s (gerstekorrels)
  • bruine/zwarte bultjes (dermatosis papulosa nigra)
  • couperose/verwijde vaatjes (teleangiëctasieën)
  • spider (spider naevi)
Dit vind je misschien ook interessant:

Fillers  met hyaluronzuur geven vulling, volume en versteviging aan de huid en het gezicht op plekken waar je dat kwijt bent. Want met het vorderen der jaren maakt ons lichaam steeds minder hyaluronzuur zelf aan, waardoor de vochthuishouding verandert en de huid volume en stevigheid verliest, met fijne lijntjes, rimpels en ongevraagde huidplooitjes tot gevolg. Kijk wat een filler in zo’n geval voor je kan doen.

Een skinbooster is een versterker, verbetering of opkikker voor je huid. Aangebracht met microneedling komt de vloeistof IN en niet OP je huid terecht, stimuleert de doorbloeding en activeert de productie van collageen en elastine in je huid. Zo komen al die voedende, hydraterende en herstellende ingrediënten terecht op de plekken waar je huid ze het hardst nodig heeft.  Een enorme boost voor een frisse en stralende huid!

Een medische peeling bevat zuren die een ‘afschurend’ effect hebben en de cellen in de bovenste huidlaag op een gecontroleerde manier laten afsterven, om plaats te maken voor verse huid. Levende cellagen worden gestimuleerd en het verouderingsproces wordt vertraagd en zo komt er een nieuwe huidlaag aan de oppervlakte met een betere structuur en egalere pigmentatie. Je huid gaat er vernieuwd, verjongd en verfrist uitzien.

Tips | Nieuws

Nieuwe gezichtsbehandeling in onze kliniek

We hebben een geweldige en bijzondere nieuwe gezichtsbehandeling aan ons behandelaanbod toegevoegd: de full-face Endymed Intensif met aansluitend een TCA-peeling.

Beide behandelingen werden al ‘los’ door ons aangeboden, maar de combinatie van de twee versterkt hun krachtige werking nog eens extra. Met de Endymed Intensif worden zichtbaar mooie resulaten behaald als het om verstrakking van de huid gaat; met de volgende stap, de TCA-peeling, bereik je ook nog eens aanzienlijke verbetering van je huidstructuur.

Ik ben erg enthousiast over de resultaten tot nu toe, en het past helemaal in het cosmetische kader van Positive Aging! Wil jij in het voorjaar ook weer op je mooist voor de dag komen, gebruik dan de wintermaanden om dit behandeltraject in alle rust af te leggen.

Contact

T: 06 – 480 90 957
E: info@jeannettehessels.nl

of vul het contactformulier in:

Reviews