Microneedling

Wat is microneedling?

Bij een behandeling via microneedling worden met behulp van technologisch zeer geavanceerde, dunne naaldjes kleine onzichtbare gaatjes in de huid gemaakt. Dit gebeurt op een gecontroleerde manier door een vakkundige behandelaar.

Waarom zou je voor microneedling als behandelmethode kiezen?

Omdat microneedling de wondgenezing van je eigen huid stimuleert. Het onderhuidse bindweefsel wordt geprikkeld waardoor je huid steviger wordt en een mooie en gelijkmatige structuur krijgt. Je huid wordt ook gladder, voller en egaler van kleur.

Huidtherapeuten Nadine van Gijn en Lindy van Hal werken met voedende hulpstoffen van Dermica Solutions, die tijdens de behandeling worden ingebracht. Deze doelgerichte oplossingen bevatten hoogwaardige werkstoffen in hoge concentraties, zoals vitaminen, mineralen, hyaluronzuur, antioxidanten en aminozuren.

Microneedling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Is microneedling wel veilig?

Nadine en Lindy zijn niet alleen opgeleid in het gebruik van deze behandelmethode, maar hebben inmiddels ook menig jaartje aan ervaring in hun rugzak.

De apparatuur die wordt gebruikt voldoet aan alle daarvoor geldende veiligheidseisen en dat geldt uiteraard ook voor de hulpstoffen waar zij mee werken.

Een behandeling met microneedling is dan ook volkomen veilig.

Omdat er natuurlijk sprake is van minuscule injecties in de huid kunnen er meteen na de behandeling wat milde zwellingen en roodheid ontstaan. Dit zijn gebruikelijke reacties op het inbrengen van de naaldjes zelf en niet op de gebruikte hulpstoffen, en zullen dan ook meestal binnen enkele uren weer verdwijnen.

Zo kunnen wij je helpen met microneedling

Deze behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd.

Heb je last van een of meer van onderstaande indicaties, dan is een behandeling met microneedling misschien wel een prima oplossing:

  • Acne (littekens)
  • Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Fijne lijntjes
  • Contourverandering
  • Verouderde huid
  • Grove huidstructuur en/of vergrote poriën
Dit vind je misschien ook interessant:

Een filler is een dunne gel op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die vrijwel identiek is aan wat ons lichaam zelf produceert. Een filler wordt met  een zeer fijne naald of canule geïnjecteerd. Het doel is om lokaal vulling en/of versteviging aan de huid te geven en zo rimpels en plooitjes te verminderen en te verzachten. Bij verloren gegaan volume in het gezicht wordt de filler vlak boven het bot in de diepte geïnjecteerd voor een subtiele lift aan het gezicht.

Een medische peeling bevat zuren die een ‘afschurend’ effect hebben en de cellen in de bovenste huidlaag op een gecontroleerde manier laten afsterven, om plaats te maken voor verse huid. Levende cellagen worden gestimuleerd en het verouderingsproces wordt vertraagd en zo komt er een nieuwe huidlaag aan de oppervlakte met een betere structuur en egalere pigmentatie. Je huid gaat er vernieuwd, verjongd en verfrist uitzien.

Door toediening van botulinetoxine wordt de spierkracht in het geïnjecteerde gebied tijdelijk sterk verminderd, waardoor rimpels worden verzacht of helemaal verdwijnen. Heel geschikt voor rimpels in het voorhoofd, fronsrimpels en kraaienpootjes. Behalve bij cosmetische correcties, kan botulinetoxine ook voor je werken als je last hebt van migraine, overmatig transpireren of tandenknarsen.

Tips | Nieuws

Mijn favoriete zomer-behandelingen

De zomerkriebels beginnen alweer prettig opdringerig te worden; tijd om mijn huid voor te bereiden op de zomer (al was ik daar stiekem al mee begonnen).
Ben je benieuwd wat mijn drie favoriete zomerbehandelingen zijn? Ik doe ze uit de doeken in mijn recente blog.

Contact

T: 06 – 480 90 957
E: info@jeannettehessels.nl

of vul het contactformulier in:

Reviews