Healthy Aging

Als je een advies wilt over je huidige lifestyle, je voeding, gezond en vitaal ouder worden, of je wilt gewoon eens wat van die dingen op een rijtje zetten en bespreken met een deskundige, dan is een Healthy Aging consult een goed idee.

Ons Healthy Aging programma is een speciaal begeleidingstraject op het gebied van gezond ouder worden. Voorafgaand aan de eerste afspraak vragen we je een uitvoerige vragenlijst in te vullen, die we tijdens het eerste consult samen behandelen.

Soms kan dit eerste consult aanleiding geven om nog een nader laboratoriumonderzoek te laten doen.
Maar vaak krijg je aansluitend aan het consult al meteen onze eerste tips en adviezen.

Tenslotte ontvang je altijd een uitgebreid verslag van het gesprek, de uitkomsten van een eventueel laboratoriumonderzoek en de adviezen die Jeannette je geeft. Je krijgt inzicht in hoe je ‘scoort’ op de verschillende gebieden die bijdragen aan veroudering: voeding, bewegen, stress, slaap, psychologische en hormonale balans en hoe je daar in de toekomst het beste mee om zou kunnen gaan. Positive Aging in optima forma.

Health check

Vooruitlopend of in aanvulling op een Healthy Aging consult bij Jeannette kun je ook terecht bij onze ‘care for women’ specialist Gonny Hobbel voor een health check: je wordt gewogen, je bloeddruk wordt gemeten, je glucose- en cholesterolwaarden worden bepaald en je krijgt advies over je leefstijl.

Gonny werkt met en vanuit onze kliniek, maar heeft haar eigen website, Oh my hormones, waar je meer informatie over haar specialisatie en werkwijze kunt vinden. Een afspraak maak je rechtstreeks met Gonny. Goed om te weten: Gonny’s health checks worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Hulp in de praktijk

Afhankelijk van het advies dat we je geven, is het soms prettig om wat hulp te krijgen bij de volgende stap, de uitvoering. Als bijvoorbeeld sporten of krachttraining voor jou het aangeraden pad is, dan kan dat een lastig traject zijn om vol te houden in je eentje. Maar ook een substantiële verandering van je voeding, of afvallen, vergt een vorm van doorzettingsvermogen waar een stok achter de deur vaak welkom is. Als je echt werk wilt maken van jezelf, bieden we je ook daarin ondersteuning. Dat doen we via een samenwerking met Leroy Grau Personal Training. Op basis van Jeannettes adviezen werkt Leroy voor en met jou een gepersonaliseerd programma uit en begeleidt jou daar intensief bij. Voortgang evalueren doe je zowel geregeld met Leroy als later met Jeannette. 
Personalised medicine en personal training hand in hand aan het werk voor jou – veel persoonlijker kunnen we het niet maken!

Maar don’t worry – onze adviezen vragen echt niet altijd om dergelijke intensieve maatregelen. Soms is een simpele verandering van dieet al genoeg. Of kom je een heel eind met domweg meer te gaan bewegen. Het hangt allemaal erg af van waar je staat en waar je naartoe wilt. Samen met Jeannette kun je daar een routekaart voor maken.

Afspraak maken

Spreekt een Healthy Aging-consult met Jeannette je aan? Een afspraak is zo gemaakt. Of wil je eerst nog wat meer informatie? Vul hieronder je gegevens en je eventuele vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Dit spreekt je misschien ook aan:

Tips | Nieuws

Mijn favoriete zomer-behandelingen

De zomerkriebels beginnen alweer prettig opdringerig te worden; tijd om mijn huid voor te bereiden op de zomer (al was ik daar stiekem al mee begonnen).
Ben je benieuwd wat mijn drie favoriete zomerbehandelingen zijn? Ik doe ze uit de doeken in mijn recente blog.

Contact

T: 06 – 480 90 957
E: info@jeannettehessels.nl

Reviews