Healthy Ageing

"ik richt me niet alleen op je buitenkant, maar zoek de goede aansluiting met de binnenkant."

Als je een advies wilt over je huidige lifestyle, je voeding, gezond en vitaal ouder worden, of je wilt gewoon eens wat van die dingen op een rijtje zetten en bespreken met een deskundige, dan is een Healthy Ageing consult een goed idee.

Ons Healthy Ageing programma is een speciaal begeleidingstraject op het gebied van gezond ouder worden. Voorafgaand aan de eerste afspraak vragen we je een uitvoerige vragenlijst in te vullen, die we tijdens het eerste consult samen behandelen.

Soms kan dit eerste consult aanleiding geven om nog een nader laboratoriumonderzoek te laten doen.
Maar vaak krijg je aansluitend aan het consult al meteen onze eerste tips en adviezen.

Tenslotte ontvang je altijd een uitgebreid verslag van het gesprek, de uitkomsten van een eventueel laboratoriumonderzoek en de adviezen die Jeannette je geeft. Je krijgt inzicht in hoe je ‘scoort’ op de verschillende gebieden die bijdragen aan veroudering: voeding, bewegen, stress, slaap, psychologische en hormonale balans en hoe je daar in de toekomst het beste mee om zou kunnen gaan.

Health check

Vooruitlopend of in aanvulling op een Healthy Ageing consult bij Jeannette kun je ook terecht bij onze ‘care for women’ specialist Gonny Hobbel voor een health check: je wordt gewogen, je bloeddruk wordt gemeten, je glucose- en cholesterolwaarden worden bepaald en je krijgt advies over je leefstijl.

Gonny werkt met en vanuit onze kliniek, maar heeft haar eigen website, Oh my hormones, waar je meer informatie over haar specialisatie en werkwijze kunt vinden. Een afspraak maak je rechtstreeks met Gonny. Goed om te weten: Gonny’s health checks worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Hulp in de praktijk

Afhankelijk van het advies dat we je geven, is het soms prettig om wat hulp te krijgen bij de volgende stap, de uitvoering. Als bijvoorbeeld sporten of krachttraining voor jou het aangeraden pad is, dan kan dat een lastig traject zijn om vol te houden in je eentje. Maar ook een substantiële verandering van je voeding, of afvallen, vergt een vorm van doorzettingsvermogen waar een stok achter de deur vaak welkom is. Als je echt werk wilt maken van jezelf, bieden we je ook daarin ondersteuning. Dat doen we via een samenwerking met Leroy Grau Personal Training. Op basis van Jeannettes adviezen werkt Leroy voor en met jou een gepersonaliseerd programma uit en begeleidt jou daar intensief bij. Voortgang evalueren doe je zowel geregeld met Leroy als later met Jeannette. 
Personalised medicine en personal training hand in hand aan het werk voor jou – veel persoonlijker kunnen we het niet maken!

Maar don’t worry – onze adviezen vragen echt niet altijd om dergelijke intensieve maatregelen. Soms is een simpele verandering van dieet al genoeg. Of kom je een heel eind met domweg meer te gaan bewegen. Het hangt allemaal erg af van waar je staat en waar je naartoe wilt. Samen met Jeannette kun je daar een routekaart voor maken.

Afspraak maken

Spreekt een Healthy Ageing-consult met Jeannette je aan? Een afspraak is zo gemaakt. Of wil je eerst nog wat meer informatie? Vul hieronder je gegevens en je eventuele vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Dit spreekt je misschien ook aan:

Collageensupplementen?

Ik krijg regelmatig de vraag: “Wat vind jij nou van collageensupplementen?” We worden bekogeld met reclame daarvoor – het ene supplement belooft nog mooiere resultaten dan

Lees verder »
Contact

T: 06 – 480 90 957
E: info@jeannettehessels.nl

Reviews
Tips | Nieuws

Herfst: donker en depri of kleurvol en kansrijk?

Herfst. De een wordt weemoedig door het vertrek van de zomer en de naderende winter, de ander viert het feest van de veranderende kleuren in de natuur. 
Zelf ervaar ik het als hét seizoen voor ‘groot onderhoud’. Ik deel dan ook graag mijn persoonlijke tips om de komende herfst en winter mee aan de slag te gaan. 

Lees het hele blog.