EndyMed 3DEEP

Is je huid aan het verslappen en alsmaar ‘losser’ aan het worden? Zijn de jaren hun tol aan het eisen en neemt de zwaartekracht het steeds meer over? Zou je graag weer een mooie stevige huid willen met minder rimpels en fijne lijntjes?

Dan is de nieuwe EndyMed 3DEEP radiofrequentietechnologie misschien wel wat voor jou.

Wat is EndyMed 3DEEP?

Kort samengevat: een huidverstrakkingstherapie op basis van radiofrequentie die een zeer diep niveau in de huid bereikt en daar hoofdoorzaak nummer 1 voor huidveroudering aanpakt: collageenverlies. Het resultaat: een strakkere en stevigere huid.

Ga naar de website van EndyMed of hun YouTube-kanaal als je het fijne wilt weten van de technologie achter EndyMed 3DEEP radiofrequentietherapie .

Waarom zou je een EndyMed 3DEEP-behandeling willen?

Rimpels en huidverslapping ontstaan voornamelijk door de afname van (de aanmaak van) collageen. Collageen wordt diep in de huid geproduceerd. EndyMed 3DEEP dringt tot die diepe huidlaag door. Daar vindt een vorm van verhitting plaats die de aanmaak van collageen effectief stimuleert.

Het resultaat is een strakkere en stevigere huid.

Een EndyMed 3DEEP-behandeling is veilig, comfortabel en pijnloos. Een behandeling duurt niet lang en heeft geen downtime. De resultaten zijn (klinisch bewezen) effectief, en direct en blijvend zichtbaar.

Maar er zijn toch meer behandelingen voor huidverstrakking?

Traditionele lichtbehandelingen zoals laser en IPL zijn uitstekend voor de aanpak van huidproblemen, maar gaan niet diep genoeg de huid in om aan optimale huidverstrakking toe te komen. Met de 3DEEP radiofrequentietherapie van EndyMed dringen radiogolven 3 lagen diep de dermis in en kunnen daar het herstelwerk doen dat buiten het bereik van andere niet-chirurgische behandelingen blijft.

Ook de hals komt daarmee binnen behandelbereik: waar in dat gebied over het algemeen geen noemenswaardige resultaten behaald kunnen worden met fillers, skinboosters of peelings, kan EndyMed 3DEEP ook de hals en kaaklijn effectief liften en verstrakken.

Hoe lang heb je er plezier van?

Hou voor een langdurig resultaat rekening met een aantal ‘basisbehandelingen’ tot het gewenste resultaat bereikt is. Daarna volstaat een onderhoudsbehandeling eens per 3 of 6 maanden. Je kunt het resultaat bevorderen en ondersteunen met aanvullende collageensupplementen van een goede kwaliteit.

Het aantal benodigde basisbehandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied, de gewenste resultaten en persoonsgebonden factoren zoals je huidconditie, leeftijd en leefstijl. Wellicht een open deur, maar een ongezonde leefwijze wordt weerspiegeld in onze huid. Roken is desastreus voor de huid en geeft een vaal, grauw, ‘bobbelig’ effect. Ongezond eten helpt onze huid ook niet om in de beste conditie te blijven. Om die reden heeft Jeannette Hessels zich gespecialiseerd in Positive Aging: behandeling en gezondheid van de huid zowel vanaf de buitenkant als van binnenuit. Behalve een advies over welke cosmetische behandeling het beste bij je past, kunnen wij je ook helpen bij het aanpassen van je leefstijl om alles uit die behandeling te halen, en om er zo lang mogelijk zo gezond (en stralend) mogelijk uit te zien (en je zo ook te voelen). Lees er hier meer over.

Is het wel veilig?

De EndyMed 3DEEP-technologie werkt met een gerichte radiofrequentie-energie die een minimale hitte afgeeft met een minimaal risico voor het huidoppervlak. Deze innovatieve en superieure technologie is klinisch gevalideerd, gecertificeerd door de FDA en veilig bevonden in tientallen onafhankelijke internationale klinische studies.

Er is geen downtime. Na de behandeling kan de huid iets rood en gezwollen zijn, gevoelig zijn en warm aanvoelen. Bij de 3 Deep FSR-behandeling kunnen minuscule korstjes ontstaan. Alle zichtbare effecten trekken meestal na 1 of 2 uur weer weg. Je kunt dus gewoon je dagelijkse activiteiten voortzetten.

EndyMed 3DEEP-behandelingen mogen alleen door artsen en huidtherapeuten worden uitgevoerd. In onze kliniek zijn Jeannette, Nadine enLindy getraind in het werken met EndyMed.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Er zijn verschillende EndyMed 3DEEP-behandelingen, maar wij luisteren en kijken graag eerst naar je voordat we je een advies kunnen geven dat helemaal op jou is afgestemd. We bieden je bij Jeannette Hessels Positive Aging 4 verschillende behandelingen aan, die allemaal gericht zijn op het verstrakken en liften van de huid en het verbeteren van de huidstructuur door het stimuleren van de collageenproductie. Het herstellend vermogen van de huid zorgt voor productie van nieuwe huidcellen en een jonger en strakker uitziende huid.

  • EndyMed 3DEEP Radiofrequency: het weefsel van het te behandelen gebied wordt via radiofrequentie opgewarmd tot boven de 40 graden. Deze verwarming stimuleert de productie van nieuw collageen, verbetert de huiddoorbloeding en geeft een stevigere en frisser ogende huid. Een perfecte behandeling om de beginnende verslapping van de contouren van gezicht en hals op een natuurlijke en niet-invasieve manier uit te stellen.
  • EndyMed 3DEEP FSR : bij Fractionele Skin Resurfacing wordt de radiofrequentie als ‘kolommetjes’ in de huid afgegeven, waarbij de omliggende huid intact blijft. Tevens wordt door middel van de 3 Deep Radiofrequency-technologie het onderhuids weefsel verwarmd. Deze therapie bewerkstelligt een gladdere huid, verbetert de huidteint en is daarnaast zeer geschikt voor het behandelen van PIH (post inflammatoire hyperpigmentatie), oppervlakkige verkleuringen van de huid, littekentjes etc. De huid ziet er weer jonger, strakker en glanzender uit.
  • EndyMed 3DEEP Intensif: voor het verstrakken en liften van de huid en het verbeteren van de huidstructuur. Door middel van microneedling worden plaatselijk gecontroleerde “wondjes” in de huid gemaakt waarbij de omliggende huid intact blijft. Tegelijkertijd wordt door middel van de 3 Deep Radiofrequency-technologie het onderhuidse weefsel verwarmd.
    Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor de behandeling van (diepere) acnelittekens, rimpels, fijne lijntjes en vergrote poriën.
  • EndyMed Eyes: voor het verstrakken en liften van de huid in de gevoelige zone rondom de ogen en het verbeteren van de huidstructuur. Allereerst wordt de huid door middel van de 3 DEEP Radiofrequency verwarmd. Daarna worden door middel van Fractionele Skin Resurfacing plaatselijk gecontroleerde “wondjes” in de huid gemaakt waarbij de omliggende huid intact blijft. Geschikt voor het behandelen van hangende oogleden, slapper wordende huid rond de ogen en fijne lijntjes en rimpels.
  • Full-face Endymed 3DEEP Intensif met aansluitend een TCA-peeling: deze krachtige combinatiebehandeling van het hele gezicht geeft zowel zichtbare verstrakking van de huid (dankzij Endymed) als aanzienlijke verbetering van de huidstructuur (door de peeling).

Voorbeelden behaalde resultaten

Noot: behandelgebieden bij Jeannette Hessels Positive Aging zijn gezicht, hals en decolleté.

Dit vind je misschien ook interessant:

Tips | Nieuws

Mijn favoriete zomer-behandelingen

De zomerkriebels beginnen alweer prettig opdringerig te worden; tijd om mijn huid voor te bereiden op de zomer (al was ik daar stiekem al mee begonnen).
Ben je benieuwd wat mijn drie favoriete zomerbehandelingen zijn? Ik doe ze uit de doeken in mijn recente blog.

Contact

T: 06 – 480 90 957
E: info@jeannettehessels.nl

of vul het contactformulier in:

Reviews