Jeannette in het nieuws

Opnieuw te gast in Koffietijd! Dit keer ging het over peelings en hoe die plaatsmaken voor een nieuwe, verse huid. De huid krijgt een betere structuur, egalere pigmentatie en je huid ziet er vernieuwd, verjongd en verfrist uit. Lees er hier meer over.

Op zondag 26 maart hadden we het in Business Class over collageen en vertelde ik alles over de positieve effecten van collageensupplementen op je huid, je haar en je botten. (Ik schreef er eerder al eens een blog over, dat kun je hier teruglezen.)

Gezondheidsjournalist Pim Christiaans belicht in het jubileumnummer van Linda o.a. de rol van hormonen op het verouderingsproces. Hij ging daarvoor ook bij mij, als Positive Aging-expert, te rade en ik word in dit artikel meerdere malen geciteerd.

In een artikel over cosmetische ingrepen in de Utrecht-editie van het AD van 1 maart jl. (volledige artikel hieronder) word ik een paar keer aangehaald, o.a. “een ‘clean’ of natuurlijke look en een gezonde huid, daar zijn mensen naar op zoek. Er zijn meerdere manieren om dat te realiseren.”

Mijn eerste televisieoptreden! Op 9 februari besprak ik met beautydeskundige Maaike Dorsteen (Furrow) in Koffietijd de voordelen van collageen op je huid, haar, nagels, botten en gewrichten. En natuurlijk kwam Positive Aging ook uitgebreid aan bod šŸ˜Š.

Interview in Cg Magazine (het vakblad van de NVCG voor cosmetisch artsen) van september 2022 als introductie voor een reeks artikelen in de volgende 5 uitgaven van Cg Magazine over het onderwerp Positive Aging. Het eerste artikel vind je hier.

Op woensdag 1 maart verscheen een artikel in de Utrecht-editie van het Algemeen Dagblad over cosmetische ingrepen, waarin Jeannette Hessels wordt gequote. Hieronder het volledige artikel.