Mijn favoriete zomerbehandelingen

Alhoewel ik het gevoel heb dat de winter dit jaar bizar lang duurt (ik heb geregeld de verwarming nog aan, jullie?) zie ik wel steeds meer zonnetjes in de veertiendaagse weersverwachting verschijnen. De zomerkriebels beginnen dan ook prettig opdringerig te worden; tijd om mijn huid voor te bereiden op de zomer (al was ik daar stiekem al mee begonnen).
Vandaag wil ik mijn drie favoriete zomerbehandelingen delen.

Skinbooster voor huidverbetering

Na een winter van veel binnen zitten met droge lucht en de verwarming aan is mijn huid hard toe aan een hydratatieboost. Skinboosters voor het gezicht zijn sowieso altijd heerlijke behandelingen, maar het hydraterende hyaluronzuur komt dan ook echt op die diepte in je huid waar je het nodig hebt.
De behandeling zelf is volkomen pijnloos en na de behandeling voelt je huid meteen satijnzacht aan. Er is geen downtime, je kunt een skinbooster zelfs vlak voor je vakantie nog doen. Een losse skinboosterbehandeling is al fijn, maar een kuur van 4 keer is nog veel fijner, dan zie je echt huidverbetering.

Bovendien (zomerbonus!) krijg je wanneer je een kuurtje (van 4 behandelingen) boekt, een van onze favoriete ZO Skin Health-crèmes cadeau: het waardevolle Growth Factor Serum. Kan niet meer stuk dus.

Profhilo voor de hals

Tijd om de koltruitjes in de mottenballen te leggen en je zomergarderobe met de mooie lage halzen tevoorschijn te halen. Een skinboosterbehandeling hoeft niet te stoppen bij je kin en kaaklijn, ook je hals verdient het om gezien te worden in de zomer.
De huid van de hals is heel delicaat en er zijn weinig behandelingen die deze zo mooi verbeteren als Profhilo. Profhilo zorgt net voor dat beetje extra ‘plump’ zodat de eerste tekenen van huidveroudering minder zichtbaar zijn. Je moet deze behandeling wel een paar keer herhalen (2 tot 3 keer), maar daar heb je dan ook de hele zomer plezier van.

Endymed voor een strakkere huid

De Endymed-behandelingen zijn altijd een goed idee. Waar je met een skinbooster aan hydratatie en huidverbetering werkt, helpt Endymed effectief met collageenstimulering en huidverstrakking.
Na een startkuur van 3 keer is het goed om eens per 3 tot 6 maanden een herhaalbehandeling te doen om het collageen weer een impuls te geven.  De downtime is goed te doen, je houdt er geen of maar een heel klein beetje roodheid aan over, dus ook in de zomer heb je daar geen last van. Eigenlijk een no-brainer dus.

Een combinatie van deze behandelingen laat jou gegarandeerd als de mooiste versie van jezelf de zomer in- en doorgaan. Je kunt ze simultaan laten uitvoeren, ze hoeven niet ‘op elkaar te wachten’ (al zou ik ze niet allemaal in een en dezelfde sessie doen 😉 ).

Overigens hoef je ze natuurlijk niet per se allemaal te ondergaan om er stralend en frisser uit te zien, je kunt ook focussen op waar je (huid) op dit moment het meest behoefte aan heeft. Ik help je uiteraard graag met een persoonlijk advies en bijbehorend behandelplan.

P.S. Tijdens, voor en na een behandeltraject, en ook zonder behandeltraject, is mijn belangrijkste tip voor je huid in de zomer: smeren, smeren en nog eens smeren – met factor 50!

Goed verhaal, ga ik delen